Sprzedam
MARKON FOODS
Śruta sojowa EKSTRUDOWANA non GMO NHPP
Oferujemy śrutę sojowa ekstrudowaną NON GMO
Śruta otrzymywana jest podczas procesu ekstruzji przy wyciskaniu oleju sojowego, proces ten wolny jest od rozpuszczalników chemicznych oraz nie ma możliwości skażenia śruty tak jak w przypadku śruty poekstrakcyjnej.
Śruta ekstrudowana charakteryzuje się lepszą smakowitością, zapachem oraz przyswajalnością.
Do głównych korzyści podczas stosowania takich śrut należy :
-Redukcja produkcji metanu
-Redukcja poziomu mocznika w mleku
-Poprawa efektywności wykorzystania pasz białkowych
-Wzrost parametrów białka w mleku
-Większa dostępność limitujących aminokwasów Lizyny i Metioniny
-Poprawa stanu zdrowotnego
Pomimo wyższej ceny niż za konwencjonalną śrute sojową poekstraktcyjną, dzięki wyższej strawności oraz większej ilość białka chronionego, zużywasz jej mniej.
BIAŁKO ORGANICZNE (%) MIN 46
STRAWNOŚĆ (%) 95
BIAŁKO CHRONIONE UDP S.M. (g/kg) 322 (63% b.o.)
TŁUSZCZ SUROWY(%) 5
WILGOTNOŚĆ (%) MAX 10
WŁÓKNO SUROWE (%) MAX 5
ENERGIA DRÓB kcal/kg 2770.6
ENERGIA TRZODA kcal/kg 3272,2
Wolne od salmonelli !
KOSZT 1 kg czystego białka 4,78 zł
WYSOKA WARTOŚĆ ENERGETYCZNA !
Worek 25 kg
Jest to cena poglądowa i może ona ulec negocjacji
Zapraszamy do współpracy, możliwość dostaw cało samochodowych.
Doradztwo żywieniowe
2 090zł /tona
wielkopolskie , Śliwniki