Widok telefon
version date: Wed, 26 Jul 2023 17:21:06 +0200
branch: develope-layout
commit: 3c82dd4a76debd16a75716e37fcdb0aa07f63445
premium information banner

Ogłoszenie: Pełne mleko w proszku pochodzenie Słowacja...

Dodano 07.01.2019, 12:10
Aktualizacja 22.01.2020, 12:24
Wyświetlenia: 162
Sprzedam
Kolemann
Pełne mleko w proszku  pochodzenie Słowacja, cena 2550EUR / MT EXW Budapest Metoda produkcji: Suszenie rozpyłowe. Mleko pełne, pasteryzowane, skondensowane na czteropoziomowym waporyzatorze, suszone gorącym powietrzem   skład: Mleko pasteryzowane   Rynek docelowy: Opinia publiczna - eksport do kraju, UE i krajów trzecich   Aplikacja konsumencka: Do dalszej obróbki - produkcja wyrobów piekarniczych, lodów, mlecznej czekolady, puddingu itp.   opakowanie:  4-warstwowe worki papierowe po 25 kg każda z wewnętrzną polietylenową wyściółką, zapieczętowane papierem i szyte razem   Najnowsza data spożycia: Na opakowaniu zaznaczono 12 miesięcy od daty produkcji i daty produkcji   Okres przydatności do spożycia: Maksymalna temperatura 25 na C, maksymalna wilgotność 65%   Specyfikacja sensoryczna: Wygląd i kolor - mleczny i kremowy, jednolity Konsystencja - jednorodny proszek, dozwolone są tylko łatwo rozpadające się grudki Zapach i smak - smak do pasteryzacji, łagodny wrzący smak, bez innych smaków, czysty zapach i wolne od obcych zapachów    Specyfikacja fizyczna i chemiczna: Milkfat min. 26,0% Maksymalna wilgotność 4,0% Mleko stałe min. 96% Titrable acidity max. 0,15% Indeks rozpuszczalności max. 1,25 ml Scorched Particels max. Dysk A, B Białko w mleku w postaci stałej bez tłuszczu min. 34,0% Laktoza: min. 36,0% WPN średni wskaźnik ciepła Substancje hamujące (Delvo SP) ujemne

10 750zł /tona

421 *** ***
Numer nie może być wykorzystany do niezamówionych informacji handlowych zgodnie z art. 24 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną
Pokaż adres e-mail

Bratislavský kraj , Bratislava

Udostępnij to ogłoszenie
Drukuj
Zgłoś

Przeczytaj wiadomości branżowe

Strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić. Więcej w naszej Polityce Prywatności