SPECYFIKACJA ŚWIEŻEGO Cebula
Rozmiar dla czerwonej cebuli
Minimalna średnica 60 mm.
Wspólne wady jakości znalezione w czerwonej cebuli
Łamiemy wady jakościowe zazwyczaj w kategoriach głównych i drugorzędnych, bez zalecanej tolerancji dla pierwszej i zalecanej małej tolerancji. Zazwyczaj będzie to około 5% - 10% paczki według wagi lub liczby.
Czerwona cebula: główne wady jakości
Pleśń, gnidy lub awaria
Szkody, szkodniki, skażenia lub ciała obce
Czerwona cebula: drobne wady jakościowe
Wady rozmiaru i kształtu nie wpływające na ogólny wygląd produktu
Wady skóry lub koloru, które nie wpływają na żywotność produktu, nie przekraczają 1 cm2 i nie wpływają na wewnętrzną jakość produktu
Brak zewnętrznej skóry, lekkie zabarwienie zewnętrznych warstw
Temperatury przechowywania dla czerwonej cebuli
Temperatura przechowywania tego produktu wynosi zazwyczaj od 0 ° do 4 ° C
Należy zauważyć, że w większości scenariuszy dystrybucji mieszanych produktów czerwona cebula wraz z większością innych świeżych produktów jest zgrupowana w schłodzonej sieci magazynowania i dystrybucji, która powinna działać poniżej 6 ° C.
Uszczelka:
Worki siatkowe i kartony 10 kg, 15 kg, 25 kg.
kontakt przez e-mail lub zadzwoń / whatsapp +45 36 96 72 81
